Schoenen2018

Nike Air Vapormax voor het Chinese Nieuwjaar van 2018

Rated: , 0 Comments
Total hits: 4
Posted on: 11/09/18
In die tijd was ik volledig geflitst. Ik belde Nike rechtstreeks en vroeg hen om een paar Vapormax te sturen. "Ned Lampert, de creatieve directeur die verantwoordelijk was voor het project, herinnerde zich de details van de samenwerking. "Ze zeiden meteen, doe het dan! Twee uur later nam ik contact op met de luchtballonpiloot en kocht hem een kaartje.

De promotie van deze "Vapormax" is ook in lijn met de grootste marketingcampagne van Nike, Air Max Day, een ander festival dat is opgezet door een ander merk.

Dit jaar is het pas 30 jaar geleden dat de schoenen van 'Air Max' werden geboren. Nike heeft vele beroemdheden over de hele wereld gevonden om "Air Max" te promoten. Op de Chinese markt nodigden ze bijvoorbeeld Wang Junkai uit de TFboys-groep uit om het wereldwijde hoofdkantoor van Nike te bezoeken en maakten ze een paar luchtkussenschoenen voor hem op maat, wat voor verhitte discussies op het internet zorgde. Ze hebben ook fans zoals Li Yuchun en Quan Zhilong uitgenodigd om een enorme basis van sterren en voetbal te hebben. Star Neymar et al. een video gefilmd voor Air Max Day.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

Nike Air Vapormax voor het Chinese Nieuwjaar van 2018
In die tijd was ik volledig geflitst. Ik belde Nike rechtstreeks en vroeg hen om een paar Vapormax te sturen. ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?